Euroregion Elbe/Labe

»Příběhy obyčejného šílenství« on Oct. 4th in the series Czech Film Wednesday

The film is called “Příběhy obyčejného šílenství” (Stories of Everyday Madness), but that was too long for the title. This somewhat absurd comedy runs on October 4th. at 8 p.m. in the Zentralkino Dresden in the “Czech Film Wednesday” series.

25.09.2023

Příští týden je opět ten správný čas: 4.10. There are plenty of places in the world, and there is also a "Czech Film Festival" cycle at 8:00 p.m. in the Central Cinema Promítat českou Filmovou Klasiku. V říjnu je to film Příběhy obyčejného šílenství.

Příběh se točí kolem poněkud nenápadného Petra, který chce vlastně jen zpátky svou Janu, ale neustále se dost »Příběhy obyčejného šílenství« (Geschichten vom alltäglichen Wahnsinn) (© Bioscop) ává do absurdních situation a je obklopen bizarními lidmi: bláznivou matkou dárkyní krve, která chce zachránit svět, a jejím manželem, který zase zná nazpaměť socialistické zpravy ze 70. let, šéfem s italskou figurí nou, sousedy, u kterých nic nefunguje bez diváků v posteli , .... Díky svým vlastním sklonům k poněkud neobvyklým rozhodnutím však není zcela nevinný v mnoha propletencích, které vypadají jako každodenní šílenství.

Ale (téměř) nikdo tu není doopravdy šílený, každý se jen po svém vyrovnává s životními nepřízněmi a příležitostmi. Celkově tak vzniká poměrně klidný a lakonický film s jemným, někdy až záhadným smyslem pro humor, but also to your českých komedií bývá. Proto je přece máme tak rádi, right?

Více o filmu a vstupenkách

PS: If you have any other names or a Czech film series, you will be able to see the results of the Euroregion Elbe/Labe region. Pokud byste chtěli být o Filmové středě a dalších akcích české kultury informováni iv budoucnu, je třeba se zaregistrovat k odběru new kulturního zpravodaje Euroregionu. Nejjednodušší způsob je sledovat tento odkaz: Registrace k odběru kulturního zpravodaje Euroregionu Elbe/Labe

(This is an automatic translation by Google Translator.)

ProCache: v401 Render date: 2024-04-25 21:51:42 Page render time: 0.5680s Total w/ProCache: 0.5717s